Kategóriák

A partner program használatáról

Próbálja ki, hogyan tehet szert ingyen termékekre partnerprogramunk használatával, rendkívül egyszerűen!

Önnek semmibe nem kerül! - Egy jó samponra, hajfestékre, hajszeszre, ....... mindenkinek szüksége van.

Több mint 2500 termék áll a rendelkezésére! Most 20% jutalékot ír jóvá a rendszer Önnek!

Ez azt jelenti hogy egy 1500Ft értékű termék Ön által generált linkjét, bemásolja, elküldi pl. a faceebookon 1000 ismerősének, és ezek közül 5 meg is vásárolja, az Ön samponja már ingyen lesz! Nem kell mást tennie, mint egy személyes ajánlást írni hozzá! pl. Szia....  próbáld ki ezt a hajszszt, ez megállítja a hajhullást!  Ha személyes pozitív tapasztalata van egy termék használatáról, azt is hozzáteheti, hogy ...pl. nekem bevált, szuper, ....

Olvassa végig, lépjen be a Partnerprogramunkba és használja ingyenesen termékeinket, vagy keressen pénzt vele!

Hogyan tehet szert nálunk befektetés nélkül plusz jövedelemre!

1. Lépjen be ingyenes Partner programunkba, és használja ki az internet adta lehetőségeket! Internetes munkával, csupán termékeink ajánlásával befektetés nélkül, plusz jövdelemhez jut! Rendszerünk hosszú távú, akár rendszeres nagyobb összegű jövedelem szerzését is lehetővé teszi!  A Partnerprogramba való belépés semmilyen kötelezettséggel nem jár!

2. Üzletkötői tevékenységet is végezhet programunkal, megfelelő rátermettséggel és ötletekkel!

3. Használja termékeinket is, melyekkel a lehető  legjobb hatást fogja ekérni, és ráadásul a termékek ára, a képviselt minőségi kategóriához képest 30-40%-al alacsonyabb!

Olvassa el! Partner program működése. Kattintson ide! 

Rólunk

20 éve foglakozunk a professzionális szépségipar  kiszolgálásával, és az interneten is bővítjük termékeink elérhetőségét. Magyarország legnagyobb minőségi webes termék kínálatát nyújtjuk az egyre bővülő internetes kereskedelemnek. Fő tevékenységi körünk a fodrászati, hajápolási termékek, gépek, eszközök, bútorok  köre melyekből az ország legnagyobb ,,csúcs minőségű ", de ennek ellenére kedvező árú termék kínálatát nyújtjuk. A szépségipar többi szakmájának is  ( kozmetika, masszázs, pedikűr,) egyre fejlődő palettájú termékeket knálunk.

A legjobb minőséget kínáljuk a legjobb áron! Megkerestük azokat a termékeket, amelyek a professzinális szakmai Világban a legmagasabb minőséget képviselik, és megszereztük hozzá a legjobb árakat is.

Lakossági és Szakmai felhasználóknak, normál árfekvésben kínálunk prémium kategóriás professzionális fodrászcikk, és fodrászkellék termékeket! Ha Ön szakmai felhasználó, jelezze felénk, és  külön kedvezményt állítunk be!

Prémium és Luxus minőségű professzionális hajfestékek, hajradírok, roncsolás mentes szőkítő porok, keratinos hajkiegyenesítők, fodrászkellékek, ilyen kedvező áron csak webáruházunkban kaphatók!   Mindez még olcsóbbá tehető, ha valamelyik akciónkból választja ugyanezt!   Ingyenes csomagküldésünk Magyarországon egyedül állóan alacsony szinttől elérhető!

Hajkozmetikai termékeink gyártói 50-80 év élvonalbeli szakmai tapaszttal, és piaci elismeréssel  rendelkeznek! Csúcsminőségű termékeikhez, a szokásosnál nagyságrendekkel kedvezőbb árak tartoznak!  Telefonos rendelés H - P ig 8 - 14 óráig  +36/20/ 5302-371 Hívjon ingyenesen, kattintson ide!