Kategóriák

Partner Program

A Fodrász Kellék Webáruház Partner programban való részvétel ingyenes, a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Lehetővé teszi a tagnak, hogy bevételekhez jusson azáltal, hogy elküld ismerőseinek egy vagy több, a Fodrász Kellék Webáruházban található termékre mutató linket, vagy elhelyez a weboldalán. Ha valaki ezekre a linkekre kattintva vásárol, a link készítője, küldője jutalékot kap érte.

Amennyiben rendszeres és nagyobb bevételre szeretne szert tenni, üzleti ötletekkel, stratégiával felépített rendszer szerint is elküldheti ismerőseinek, vagy ötletei szerinti cél csoportoknak! ( e-mail, Facebook, …..stb ).

Pl. hasznos lehet a szépségiparban dolgozónak, (fodrász, kozmetikus, …) aki üzletében minden fontos információt át tud adni a termékről vendégének, segíthet a termék megrendelésben és ezzel plusz jövedelemhez juthathat.

Regisztráljon a partnerprogramba, ismerje meg részletesen! - Figyelem! - Az áruházi regisztráció nem elegendő, itt újra regisztrálnia kell, de használhatja az ott megadott adatokat is!