Kategóriák

Göndör haj

A fodrászkellék webáruházban a göndör hullámos haj, és göndörített hullámos haj ápolására sok hajápoló készítményt talál. A göndör hajra való speciális  professzionális hajápoló termékekkel a gyönyörű göndör frizura könyedén karbantartható. Az egészséges haj fényes, rugalmas és hidratált, ezért igyál sok vizet. Víz nem csak a bőrödet, de a hajadat is hidratálja.

A szépségápolás meghatározó része a rugalmas göndör haj ápolása.  A göndör hullámos hajápolás is a fejbőr ápolásánál és a helyes hajmosásnál kezdődik. Mindig használjunk göndör hajra való sampont!  A hajgöndörítő sampont közvetlenül a hajadra egy kicsit vízzel hígítva vidd fel!
Hajmosás után a hajadat öblítsd át nagyon alaposan! Legalább kétszer annyi ideig öblögess, mint ameddig a hajad a samponnal érintkezett! A fejbőr masszírozása a hajápolás közben nagyon fontos. Minden hajmosáskor masszírozzuk a fejbőrt, ezáltal élénkül a vérkeringés. kellemes érzés, és gyorsul a hajnövekedés.

 

A haj maga nem élő, csak a haj gyökere, a hajhagyma.  Ezért különös figyelmet kell fordítani a fejbőr ápolására.  A speciális göndör hajra való hajápolók , nagyban megkönnyítik a göndör hajfürtök kordban tartását!

Göndör hajápolás kondicionálókkal, hajbalzsam, hajpakolás, hidratáló folyadék használatával. Fontos hogy használj a hajtípusodnak megfelelő, göndör hullámos, hajra való hajápoló termékeket.

A termékekből mindig annyit használj, amennyi a leírásban szerepel.  Ha a formázó, hajfixáló termékekből túl sokat használsz, elnehezítheti és zsírosíthatja a hajad. A hajformázó termékek ne kerüljenek a fejbőrödre, mert eltömhetik a pórusokat.

Göndör és göndörített hajápolás hidratáló göndörítő folyadékkal, olajokkal:

Ha nagyon rossz állapotban van a hajad, akkor jó gyógyír a göndörítő ápoló, hidratáló folyadék  A legjobb  mert molekulasúlya ugyanannyi, mint a fejbőr természetes zsírjáé, ezért ez pótolja legjobban a hiányzó zsíranyagokat.  Az olajos hajra tegyél fóliát és törölközőt, így a melegben jobban ki tudja fejteni hajápoló hatását.

A hullámos és göndör haj fixáláshoz is használjunk professzionális hajgöndörítő termékeket. Hajgöndörítő hab erős 300 ml Nirvel FX EXTRA CURLING MOUSSE

Göndör haj szárítása, göndörítése, ápoló odafigyelést igényel

A göndör haj és hullámos hajfürtök szárítása a legideálisabb természetesen.  Ha sietsz olyan  hajformázó eszközöket használj, ami nem égeti a hajad. Használj diffúzoros hajszárítót! Hajszárító diffúzor univerzális 3010089