Kategóriák

Kinactif N1 Intenzív mély hajkezelő Fodrász csomag száraz hajra + Ajándékkal

Kinactif N1 Intenzív mély hajkezelő Fodrász csomag száraz hajra + Ajándékkal
Db:     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Fogyasztói ár: 30,149Ft
Nettó ár: 23,739Ft
Cikkszám: 0820-kinactif-N1-összeál-fodrászcsomag

Multifunkcionális termékeket is tartalmazó hajkezelő csomag. Az elérhető leghatékonyabb Prémium hajkezelésekhez készült Forradalmian új KIN Multifunkcionális rendszer, amellyel EGY IDŐBEN az adott hajtípuson előfordulható több problémát, és a FEJBŐRT is kezeli a fodrász. A Multifunkciós SHOT és DEEP CARE BASE termékeket az összes hajtípusra, pl. festett hajra, egyenes hajra, göndör hajra, szőke hajra készült Kinactif termékekkel is használhatjuk, így ezeken a hajtípusokon is egyszerre, egy időben végezhetünk több mélységű kezeléseket, hajerősítést, hajhidratálást, a lenti táblázat szerint, ahová csak a pl. festett hajra, egyenes hajra, göndör hajra megfelelő terméket kell beillesztenünk.

A kezelés részeként a vendégnek a sampon, hajmaszk, extract termékek használata minden hajmosásnál szükséges, ha ez nem valósítható meg a szalonban, ezt otthoni használattal kell elvégezni.

Más Kinactif termék családok, melyeknél a Multifunkciós Shot és Deep Care Base termékek használatával a több mélységű, erősítő, hidratáló, mélyen regeneráló kezelés megvalósítható:

Kinactif Repair – töredezett hajat kezelő  termékcsalád

Kinactif Volume – hajerősítő termékcsalád

Kinactif Color – festett hajat kezelő termékcsalád

Kinactif Blonde – szőke hajat kezelő termékcsalád

-----

VEGÁN - Kinactif N1 Intenzív mély hajkezelő Fodrász csomag

Hidratáló, feltöltő kezelés száraz hajra

A csomag tartalma: ( kb. 10 mély hajkezelésre, és 10 gyors hajkezelésre elegendő )

Ajándék: 1db KINSTYLE Radical volumennövelő rugalmas hajlakk parfümmel 300ml

1 db Kinactif N1 Rich Nourishing Shampoo 300 ml

1 db Kinactif N1 Nourishing 2-in-1 Mask 200 ml

1 db Kinactif N1 Intensive Nourishing Shot 100 ml

1db Kinactif N1 Moisturizing Conditioning Spray  200 ml

1 db Kinactif Deep Care Base 250 ml

1 db Kinactif N1 Nourishing Melting Extract 150 ml

 

Egyedülálló komplex hajkezelés prebiotikumokkal, mely a hajszerkezetet és a fejbőrt egyszerre kezeli!

A KIN Cosmetics csapata ismét rendkívülit alkotott a megújult KINACTIF termékcsaláddal. Olyan egyedül álló hajápoló családot hozott létre, mellyel nem csak egy-egy probléma kezelhető, hanem egy időben akár egyszerre több is. Hiszen igen gyakori, hogy a száraz, dehidratált haj töredezik is, vagy éppen a vékony szálú, lelapuló haj szorul hidratálásra. Manapság a multifunkció időt és pénzt spórol számunkra, ami rohanó világunkban rendkívül fontos.

Az új KINACTIF termékek kombinálhatók egymással, így ideális kevert hajtípusok kezelésére is.

Ma már a környezeti ártalmak miatt a normál hajnak is szüksége van gyakori ápolásra, a  száraz hajnak pedig olyan hajkezelésre van szüksége, amely megőrzi a haj nedvességtartalmát és védi a kiszáradástól. A KINACTIF™ N°1 NUTRITION termékcsalád ideális az ilyen típusú hajakhoz, mivel formulái mélyen hidratálják és táplálják a hajat, így puhábbá, fényesebbé és kócmentessé alakítják a hajat.

A KINACTIF™ N°1 NUTRITION termékek fő aktív összetevői:

·         prebiotikumok

·         fermentált rizsvíz

·         pracaxi olaj

A legjobb hajápoló eredményt a prebiotikumok garantálják!

Kettős összetételüknek köszönhetően nemcsak a hajat kezelik, hanem ezzel egyidejűleg a fejbőrt is, mivel prebiotikumokat tartalmaznak, melyek segítenek fenntartani az egészséges mikrobiómát a fejbőrön.

A rizsvíz fermentációs folyamata során kinyert posztbiotikum segít megőrizni a haj nedvességtartalmát, és ez által a haj hidratáltabb lesz.

A pracaxi olaj az Amazonas vidékéről származó Pracaxi fa magjából származik, magas zsírsavtartalmának köszönhetően védi és táplálja a hajat.

A Kinactif N°1 Nutrition termékcsalád tagjai átlagosan 87%-ban tartalmaznak természetes összetevőket.

 

Termékleírások:

Kinactif N1 Rich Nourishing Shampoo – Hajhidratáló tápláló sampon száraz hajra 300 ml

Vegán sampon, mely finoman tisztítja a száraz, dehidratált hajat. Összetevőinek köszönhetően táplálja és hidratálja a hajat, segít meggátolni a szálkásodást, így a haj újra puha és fényes lesz.

Használat: Vigye fel a szükséges mennyiséget a samponból a nedves hajra. Masszírozza be a hajba és a fejbőrbe körkörös mozdulatokkal, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlást. Hagyja 2-3 percig hatni a sampont. Öblítse le óvatosan, majd ismételje meg ugyan ezt a folyamatot a samponnal.

--

Kinactif N1 Nourishing 2-In-1 Mask - Tápláló 2 az 1-ben hajkondicionáló és hajmaszk száraz hajra 200 ml

Vegán hajmaszk és hajbalzsam egyben, mely intenzíven kezeli a száraz, dehidratált hajat. Több funkciós termék, hiszen a hatóidő függvényében használható hajbalzsamként, vagy egy intenzíven kezelő hajpakolásként is. Összetevőinek köszönhetően mélyen táplálja és hidratálja a hajszálakat, így a haj újra puha és fényes lesz. Segít meggátolni a haj szálkásodását, a haj könnyebben fésülhető lesz. Hogy még jobb eredményt érhessünk el, ajánlott keverni a Kinactif Intensive Shot-tal 1:1 arányban (keverési arányt és használatot lásd a - Kinactif Intensive Shot -  termék leírásánál).

Használat:

1.       Hajkondicionálás: vigyen fel egy kis mennyiséget a hajmaszkból a nedves hajra, masszírozza alaposan bele, majd 1 perc hatóidő után öblítse le a hajat.

2.       Mély hajkezelés: vigyen fel egy kis mennyiséget a hajmaszkból a nedves hajra, masszírozza alaposan bele, hagyja hatni 5-10 percig, majd a hatóidő lejárta után öblítse le a hajat. 

---

Kinactif N1 Nourishing Melting Extract – Hajerősítő tápláló hővédő hajhidratáló krém száraz hajra 150 ml

Vegán, intenzív hajerősítő, regeneráló hajkezelő krém sérült száraz hajra. Helyreállítja és erősíti a hajszálakat, miközben védi a hajat a hőhatásoktól. Puhává alakítja a hajat, így sokkal könnyebben kifésülhető lesz. Lezárja a kutikulát, így a haj fényes lesz.

Használat: Vigyen fel 2-3 nyomásnyit a hővédő krémből a nedves haj hosszára és végeire, majd fésülje bele. NE öblítse ki!

----

Kinactif N1 Moisturizing Conditioning Spray – Hidratáló hajkondicionáló fésülést könnyítő spray 200 ml

Vegán, azonnali hatású fésülést könnyítő és hajhidratáló spray minden hajtípusra. Intenzíven hidratálja a hajszálakat, így a haj rendkívül lágy, selymes és könnyen kifésülhető lesz. Párataszító hatásának köszönhetően megszünteti a szálkásodást.

Használat:

Alaposan rázza fel a flakont, majd fújja a hajhidratáló sprayt a nedves hajra (a tövekre ne). NE öblítse ki!

-----

Kinactif N1 Intensive Nourishing Shot Ultra erős regeneráló szérum – haj injekció száraz hajra 100 ml

Vegán, intenzív tápláló hajszérum, mely a magas koncentrációjú aktív összetevőinek köszönhetően azonnal hidratálja és táplálja a száraz, dehidratált hajat, így a haj újra puha és fényes lesz. Használata ajánlott a Kinactif Deep Care Base hajkezelővel vagy a Kinactif Nutrition Nourishing 2in1 hajmaszkkal együtt, a maximális eredmény érdekében.

Figyelem! A hajtípusonkénti ,,Shot” termékek használata önállóan nem, csak a Deep Care Base hajkezelővel VAGY bármelyik hajtípushoz készült 2in1 hajmaszkkal együtt javasolt, a használati ajánlás szerint! A több termékhez való keverhetősége lehetővé teszi az összetett hajproblémák egyszerre való kezelését.

A KIN Cosmetics a már tőle megszokottan, az elérhető legjobb hajápolási eredményekhez készítette, egy új hajkezelési metódust létrehozva. Ennek lényege, hogy a hajtípusokra készült termékcsalád termékeivel a Fodrászati Hajgyógyászati és Szalonkezelések, és az Otthoni hajápolás is megvalósítható, sőt, a termékek variálásával, egyszerre több hajtípus problémája is kezelhető.

Használat:

Keverjen össze egy tálban 1:1 arányban Intensive Shot hajszérumot Deep Care Base hajkezelővel VAGY 2in1 hajmaszkkal. Ezután egy ecset segítségével vigye fel az elegyet a nedves hajra, tincsenként haladva. Hagyja hatni 10 percig, majd alaposan öblítse le a hajat.

Az Intensive Shot mélyen regeneráló hatása mellett másik előnye, hogy bármelyik másik Kinactif termékcsaláddal kombinálható, így egy rendkívül komplex hajkezelést hajthatunk végre! Pl. száraz, lelapult haj esetén keverje a Nutrition Intensive Nourishing Shot -ot a Kinactif Volume 2in1 Mask-kal, ezáltal egyszerre regenerálja a száraz hajszálakat, erősíti, és volument ad neki.

------

Kinactif Deep Care Base Ultra hatékony azonnali mély hajregenerálást gyorsító szérum hajkezelésekhez 250 ml

 

Az új KINACTIF™ Deep Care Base egy Ultra-kondicionáló hajszérum, mely Szalon használatra, Hajgyógyászati célra készült. Exkluzív, személyre, haj állagra szabható speciális szalonkezeléseket tesz lehetővé, az azonnal látható, és elérhető legjobb eredmény érdekében.

A KINACTIF™ Deep Care Base a KIN Cosmetics új hajkezelő rendszerének legfontosabb eleme. A gyár a már tőle megszokottan, az elérhető legjobb hajápolási eredményekhez készített egy új hajkezelési metódust. Ennek lényege, hogy kevés termék felhasználásával szinte az összes előforduló hajproblémát kezelni tudjuk a legmagasabb szinten a szalonban, és a vendég otthoni hajápolásában is. A hajápolók kettős összetételüknek köszönhetően nemcsak a hajat kezelik, hanem ezzel egyidejűleg a fejbőrt is, mivel prebiotikumokat tartalmaznak, melyek segítenek fenntartani az egészséges mikrobiómát a fejbőrön. A legjobb hajápoló eredményt a prebiotikumok garantálják!

Figyelem! A KINACTIF™ Deep Care Base önállóan nem használható, csak egy, vagy több Kinactif Intensive „Shot” termékhez való keveréssel, a használati ajánlás szerint! A több termékhez való keverhetősége lehetővé teszi az összetett hajproblémák egyszerre való kezelését.

A szérum elősegíti az Intensive Shot mélyebb behatolását a hajba, ezáltal azonnali, látványos  eredményt kapunk. Lesimítja a kutikulát, ezzel lezárja a hajvégeket is, így a haj sima, fényes és gubanc mentes lesz.

Multifunkciós hatást érhetünk el, ha egyszerre több problémát szeretnénk kezelni, és a Deep Care Base szérumot többféle Intensive Shottal keverjük egyszerre!

Használat:

Keverje össze a Kinactif termékcsalád bármelyik, vagy több Kinactif Intensive Shot termékével 1:1 arányban, amíg emulziót nem kap. Vigye fel mosott és törölközőszáraz hajra. Egyenletesen oszlassa el a terméket ecsettel, finoman masszírozza a hajtincsekbe az elegyet. Hagyja a hajon 10 percig hatni. Öblítse le bő vízzel.

-------

Hajgyógyászati alkalmazás - Szalon kezelés:

Használja a Kinactif N˙1 Nutrition Nourishing termékcsalád termékeit a következők szerint.

Ajánlott szalonkezelések:

Kinactif N˙1 Nourishing

hajkezelések normál vagy száraz hajra

1. lépés

2. lépés

3. lépés

Gyors hajhidratálás

Mossa meg a hajat Daily Moisturizing samponnal (5 perc).

Vigye fel a Nourishing 2in1 hajmaszkot a hajra, és hagyja hatni 1 percig. A hatóidő lejárta után öblítse ki a hajat.

Vigye fel a nedves hajra a Moisturizing Conditioning sprayt, majd formázza a hajat.

Gyors hajtáplálás

Mossa meg a hajat Rich Nourishing samponnal (5 perc).

Vigye fel a Nourishing 2in1 hajmaszkot a hajra, és hagyja hatni 5 percig. A hatóidő lejárta után öblítse ki a hajat.

Vigye fel a nedves hajra a Nourishing Melting Extract hővédő krémet, majd formázza a hajat.

Mély hajhidratálás és táplálás

Mossa meg a hajat Rich Nourishing samponnal (5 perc).

Keverjen össze 1:1 arányban Deep Care Base-t és Intensive Nourishing Shot-ot, majd vigye fel a hajra, és hagyja hatni 10 percig. A hatóidő lejárta után öblítse ki a hajat.

Vigye fel a nedves hajra a Nourishing Melting Extract hővédő krémet, majd formázza a hajat.

 

A hajkezelés típus kiválasztásnál, hogy elég-e a gyors hajhidratálás vagy esetleg mély hatáplálásra van szükség, fontos megállapítani, hogy milyen állapotban van a haj, mennyire dehidratált. Pl. egy rendszeresen szőkített, sprőd hajnak mély hajhidratálásra van szüksége.

Azonban a haj fokozatos javulásához szükséges a rendszeresség. Az első mély hajkezelés elvégzése után már tapintható a változás, de erősen ajánlott a folytatás a tartós eredmény elérése érdekében. Két-három héten keresztül hetente egyszer, majd két-három hetente egyszer szükséges a mély hajkezelés. Miután a haj állaga látványosan helyre állt, elegendő a gyors hajhidratáló kezelés elvégzése 2-3 hetente.
A lap tetejére

A webáruházban található Hajfestékek, Hajszínezők,  Póthajak színeiről készült jól nagyítható fényképek, használati leírásuk, és a Magyar elnevezéseik oldala.

Kincream Prestige hajszínskála, a hajfesték pontos használata, és a hajszínek Magyar elnevezései.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kinessences Természetes összetevőkkel készülő hajfesték hajszínskála, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KIN Candy Color extrém tartós hajszínező színek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vitalfarco NHP - PPD, Ammónia, Paraben mentes hajfesték színskálája, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vitalfarco Maxima - keratinos hajfestékek hajszínskálája, a hajfesték pontos használata, a hajszínek Magyar elnevezései.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Homme extra gyors férfi  hajfesték színskála, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Nutre Color hajszínező balzsam hajszínek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel hajszínező és fixáló hab hajszínek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Póthajak színei

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Néhány professzionális felhasználásra készült speciális fodrász és kozmetikus terméknek, kezelő csomagnak, fodrász gépnek, a pontos használat miatt nagyon hosszú használati leírása van, amelyek technikai korlátok miatt, nem minden esetben jelennek meg teljes terjedelmükben a terméknél.

Itt ezen termékek teljes terjedelmű útmutatásait fogjuk folyamatosan fejlesztve megjelentetni. --  Ha a terméket is szeretné megnézni a webáruházban, másolja a keresőbe csak a nevét!

........................................................

Sok terméknél, a leírásban a felhasználást segítő videót is talál!

A megtekintéshez kattintson a megtekinteni kívánt termékre!

Hajregeneráló elsősegély csomag - KIN Botikin

Nirvel HYALURONIC -  Hajfiatalító kezelés

Nirvel Sculptist - alakformáló csomag

KINESSENCES Olaj esszenciás  - hajápoló csomag minden hajtípusra