Kategóriák

Kinactif N1 Intenzív mély hajkezelő Fodrász csomag száraz hajra + Ajándékkal

Kinactif N1 Intenzív mély hajkezelő Fodrász csomag száraz hajra + Ajándékkal
Db:     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Fogyasztói ár: 30,149Ft
Nettó ár: 23,739Ft
Cikkszám: 0820-kinactif-N1-összeál-fodrászcsomag

Multifunkcionális termékeket is tartalmazó hajkezelő csomag. Az elérhető leghatékonyabb Prémium hajkezelésekhez készült Forradalmian új KIN Multifunkcionális rendszer, amellyel EGY IDŐBEN az adott hajtípuson előfordulható több problémát, és a FEJBŐRT is kezeli a fodrász. A Multifunkciós SHOT és DEEP CARE BASE termékeket az összes hajtípusra, pl. festett hajra, egyenes hajra, göndör hajra, szőke hajra készült Kinactif termékekkel is használhatjuk, így ezeken a hajtípusokon is egyszerre, egy időben végezhetünk több mélységű kezeléseket, hajerősítést, hajhidratálást, a lenti táblázat szerint, ahová csak a pl. festett hajra, egyenes hajra, göndör hajra megfelelő terméket kell beillesztenünk.

A kezelés részeként a vendégnek a sampon, hajmaszk, extract termékek használata minden hajmosásnál szükséges, ha ez nem valósítható meg a szalonban, ezt otthoni használattal kell elvégezni.

Más Kinactif termék családok, melyeknél a Multifunkciós Shot és Deep Care Base termékek használatával a több mélységű, erősítő, hidratáló, mélyen regeneráló kezelés megvalósítható:

Kinactif Repair – töredezett hajat kezelő  termékcsalád

Kinactif Volume – hajerősítő termékcsalád

Kinactif Color – festett hajat kezelő termékcsalád

Kinactif Blonde – szőke hajat kezelő termékcsalád

-----

VEGÁN - Kinactif N1 Intenzív mély hajkezelő Fodrász csomag

Hidratáló, feltöltő kezelés száraz hajra

A csomag tartalma: ( kb. 10 mély hajkezelésre, és 10 gyors hajkezelésre elegendő )

Ajándék: 1db KINSTYLE Radical volumennövelő rugalmas hajlakk parfümmel 300ml

1 db Kinactif N1 Rich Nourishing Shampoo 300 ml

1 db Kinactif N1 Nourishing 2-in-1 Mask 200 ml

1 db Kinactif N1 Intensive Nourishing Shot 100 ml

1db Kinactif N1 Moisturizing Conditioning Spray  200 ml

1 db Kinactif Deep Care Base 250 ml

1 db Kinactif N1 Nourishing Melting Extract 150 ml

 

Egyedülálló komplex hajkezelés prebiotikumokkal, mely a hajszerkezetet és a fejbőrt egyszerre kezeli!

A KIN Cosmetics csapata ismét rendkívülit alkotott a megújult KINACTIF termékcsaláddal. Olyan egyedül álló hajápoló családot hozott létre, mellyel nem csak egy-egy probléma kezelhető, hanem egy időben akár egyszerre több is. Hiszen igen gyakori, hogy a száraz, dehidratált haj töredezik is, vagy éppen a vékony szálú, lelapuló haj szorul hidratálásra. Manapság a multifunkció időt és pénzt spórol számunkra, ami rohanó világunkban rendkívül fontos.

Az új KINACTIF termékek kombinálhatók egymással, így ideális kevert hajtípusok kezelésére is.

Ma már a környezeti ártalmak miatt a normál hajnak is szüksége van gyakori ápolásra, a  száraz hajnak pedig olyan hajkezelésre van szüksége, amely megőrzi a haj nedvességtartalmát és védi a kiszáradástól. A KINACTIF™ N°1 NUTRITION termékcsalád ideális az ilyen típusú hajakhoz, mivel formulái mélyen hidratálják és táplálják a hajat, így puhábbá, fényesebbé és kócmentessé alakítják a hajat.

A KINACTIF™ N°1 NUTRITION termékek fő aktív összetevői:

·         prebiotikumok

·         fermentált rizsvíz

·         pracaxi olaj

A legjobb hajápoló eredményt a prebiotikumok garantálják!

Kettős összetételüknek köszönhetően nemcsak a hajat kezelik, hanem ezzel egyidejűleg a fejbőrt is, mivel prebiotikumokat tartalmaznak, melyek segítenek fenntartani az egészséges mikrobiómát a fejbőrön.

A rizsvíz fermentációs folyamata során kinyert posztbiotikum segít megőrizni a haj nedvességtartalmát, és ez által a haj hidratáltabb lesz.

A pracaxi olaj az Amazonas vidékéről származó Pracaxi fa magjából származik, magas zsírsavtartalmának köszönhetően védi és táplálja a hajat.

A Kinactif N°1 Nutrition termékcsalád tagjai átlagosan 87%-ban tartalmaznak természetes összetevőket.

 

Termékleírások:

Kinactif N1 Rich Nourishing Shampoo – Hajhidratáló tápláló sampon száraz hajra 300 ml

Vegán sampon, mely finoman tisztítja a száraz, dehidratált hajat. Összetevőinek köszönhetően táplálja és hidratálja a hajat, segít meggátolni a szálkásodást, így a haj újra puha és fényes lesz.

Használat: Vigye fel a szükséges mennyiséget a samponból a nedves hajra. Masszírozza be a hajba és a fejbőrbe körkörös mozdulatokkal, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlást. Hagyja 2-3 percig hatni a sampont. Öblítse le óvatosan, majd ismételje meg ugyan ezt a folyamatot a samponnal.

--

Kinactif N1 Nourishing 2-In-1 Mask - Tápláló 2 az 1-ben hajkondicionáló és hajmaszk száraz hajra 200 ml

Vegán hajmaszk és hajbalzsam egyben, mely intenzíven kezeli a száraz, dehidratált hajat. Több funkciós termék, hiszen a hatóidő függvényében használható hajbalzsamként, vagy egy intenzíven kezelő hajpakolásként is. Összetevőinek köszönhetően mélyen táplálja és hidratálja a hajszálakat, így a haj újra puha és fényes lesz. Segít meggátolni a haj szálkásodását, a haj könnyebben fésülhető lesz. Hogy még jobb eredményt érhessünk el, ajánlott keverni a Kinactif Intensive Shot-tal 1:1 arányban (keverési arányt és használatot lásd a - Kinactif Intensive Shot -  termék leírásánál).

Használat:

1.       Hajkondicionálás: vigyen fel egy kis mennyiséget a hajmaszkból a nedves hajra, masszírozza alaposan bele, majd 1 perc hatóidő után öblítse le a hajat.

2.       Mély hajkezelés: vigyen fel egy kis mennyiséget a hajmaszkból a nedves hajra, masszírozza alaposan bele, hagyja hatni 5-10 percig, majd a hatóidő lejárta után öblítse le a hajat. 

---

Kinactif N1 Nourishing Melting Extract – Hajerősítő tápláló hővédő hajhidratáló krém száraz hajra 150 ml

Vegán, intenzív hajerősítő, regeneráló hajkezelő krém sérült száraz hajra. Helyreállítja és erősíti a hajszálakat, miközben védi a hajat a hőhatásoktól. Puhává alakítja a hajat, így sokkal könnyebben kifésülhető lesz. Lezárja a kutikulát, így a haj fényes lesz.

Használat: Vigyen fel 2-3 nyomásnyit a hővédő krémből a nedves haj hosszára és végeire, majd fésülje bele. NE öblítse ki!

----

Kinactif N1 Moisturizing Conditioning Spray – Hidratáló hajkondicionáló fésülést könnyítő spray 200 ml

Vegán, azonnali hatású fésülést könnyítő és hajhidratáló spray minden hajtípusra. Intenzíven hidratálja a hajszálakat, így a haj rendkívül lágy, selymes és könnyen kifésülhető lesz. Párataszító hatásának köszönhetően megszünteti a szálkásodást.

Használat:

Alaposan rázza fel a flakont, majd fújja a hajhidratáló sprayt a nedves hajra (a tövekre ne). NE öblítse ki!

-----

Kinactif N1 Intensive Nourishing Shot Ultra erős regeneráló szérum – haj injekció száraz hajra 100 ml

Vegán, intenzív tápláló hajszérum, mely a magas koncentrációjú aktív összetevőinek köszönhetően azonnal hidratálja és táplálja a száraz, dehidratált hajat, így a haj újra puha és fényes lesz. Használata ajánlott a Kinactif Deep Care Base hajkezelővel vagy a Kinactif Nutrition Nourishing 2in1 hajmaszkkal együtt, a maximális eredmény érdekében.

Figyelem! A hajtípusonkénti ,,Shot” termékek használata önállóan nem, csak a Deep Care Base hajkezelővel VAGY bármelyik hajtípushoz készült 2in1 hajmaszkkal együtt javasolt, a használati ajánlás szerint! A több termékhez való keverhetősége lehetővé teszi az összetett hajproblémák egyszerre való kezelését.

A KIN Cosmetics a már tőle megszokottan, az elérhető legjobb hajápolási eredményekhez készítette, egy új hajkezelési metódust létrehozva. Ennek lényege, hogy a hajtípusokra készült termékcsalád termékeivel a Fodrászati Hajgyógyászati és Szalonkezelések, és az Otthoni hajápolás is megvalósítható, sőt, a termékek variálásával, egyszerre több hajtípus problémája is kezelhető.

Használat:

Keverjen össze egy tálban 1:1 arányban Intensive Shot hajszérumot Deep Care Base hajkezelővel VAGY 2in1 hajmaszkkal. Ezután egy ecset segítségével vigye fel az elegyet a nedves hajra, tincsenként haladva. Hagyja hatni 10 percig, majd alaposan öblítse le a hajat.

Az Intensive Shot mélyen regeneráló hatása mellett másik előnye, hogy bármelyik másik Kinactif termékcsaláddal kombinálható, így egy rendkívül komplex hajkezelést hajthatunk végre! Pl. száraz, lelapult haj esetén keverje a Nutrition Intensive Nourishing Shot -ot a Kinactif Volume 2in1 Mask-kal, ezáltal egyszerre regenerálja a száraz hajszálakat, erősíti, és volument ad neki.

------

Kinactif Deep Care Base Ultra hatékony azonnali mély hajregenerálást gyorsító szérum hajkezelésekhez 250 ml

 

Az új KINACTIF™ Deep Care Base egy Ultra-kondicionáló hajszérum, mely Szalon használatra, Hajgyógyászati célra készült. Exkluzív, személyre, haj állagra szabható speciális szalonkezeléseket tesz lehetővé, az azonnal látható, és elérhető legjobb eredmény érdekében.

A KINACTIF™ Deep Care Base a KIN Cosmetics új hajkezelő rendszerének legfontosabb eleme. A gyár a már tőle megszokottan, az elérhető legjobb hajápolási eredményekhez készített egy új hajkezelési metódust. Ennek lényege, hogy kevés termék felhasználásával szinte az összes előforduló hajproblémát kezelni tudjuk a legmagasabb szinten a szalonban, és a vendég otthoni hajápolásában is. A hajápolók kettős összetételüknek köszönhetően nemcsak a hajat kezelik, hanem ezzel egyidejűleg a fejbőrt is, mivel prebiotikumokat tartalmaznak, melyek segítenek fenntartani az egészséges mikrobiómát a fejbőrön. A legjobb hajápoló eredményt a prebiotikumok garantálják!

Figyelem! A KINACTIF™ Deep Care Base önállóan nem használható, csak egy, vagy több Kinactif Intensive „Shot” termékhez való keveréssel, a használati ajánlás szerint! A több termékhez való keverhetősége lehetővé teszi az összetett hajproblémák egyszerre való kezelését.

A szérum elősegíti az Intensive Shot mélyebb behatolását a hajba, ezáltal azonnali, látványos  eredményt kapunk. Lesimítja a kutikulát, ezzel lezárja a hajvégeket is, így a haj sima, fényes és gubanc mentes lesz.

Multifunkciós hatást érhetünk el, ha egyszerre több problémát szeretnénk kezelni, és a Deep Care Base szérumot többféle Intensive Shottal keverjük egyszerre!

Használat:

Keverje össze a Kinactif termékcsalád bármelyik, vagy több Kinactif Intensive Shot termékével 1:1 arányban, amíg emulziót nem kap. Vigye fel mosott és törölközőszáraz hajra. Egyenletesen oszlassa el a terméket ecsettel, finoman masszírozza a hajtincsekbe az elegyet. Hagyja a hajon 10 percig hatni. Öblítse le bő vízzel.

-------

Hajgyógyászati alkalmazás - Szalon kezelés:

Használja a Kinactif N˙1 Nutrition Nourishing termékcsalád termékeit a következők szerint.

Ajánlott szalonkezelések:

Kinactif N˙1 Nourishing

hajkezelések normál vagy száraz hajra

1. lépés

2. lépés

3. lépés

Gyors hajhidratálás

Mossa meg a hajat Daily Moisturizing samponnal (5 perc).

Vigye fel a Nourishing 2in1 hajmaszkot a hajra, és hagyja hatni 1 percig. A hatóidő lejárta után öblítse ki a hajat.

Vigye fel a nedves hajra a Moisturizing Conditioning sprayt, majd formázza a hajat.

Gyors hajtáplálás

Mossa meg a hajat Rich Nourishing samponnal (5 perc).

Vigye fel a Nourishing 2in1 hajmaszkot a hajra, és hagyja hatni 5 percig. A hatóidő lejárta után öblítse ki a hajat.

Vigye fel a nedves hajra a Nourishing Melting Extract hővédő krémet, majd formázza a hajat.

Mély hajhidratálás és táplálás

Mossa meg a hajat Rich Nourishing samponnal (5 perc).

Keverjen össze 1:1 arányban Deep Care Base-t és Intensive Nourishing Shot-ot, majd vigye fel a hajra, és hagyja hatni 10 percig. A hatóidő lejárta után öblítse ki a hajat.

Vigye fel a nedves hajra a Nourishing Melting Extract hővédő krémet, majd formázza a hajat.

 

A hajkezelés típus kiválasztásnál, hogy elég-e a gyors hajhidratálás vagy esetleg mély hatáplálásra van szükség, fontos megállapítani, hogy milyen állapotban van a haj, mennyire dehidratált. Pl. egy rendszeresen szőkített, sprőd hajnak mély hajhidratálásra van szüksége.

Azonban a haj fokozatos javulásához szükséges a rendszeresség. Az első mély hajkezelés elvégzése után már tapintható a változás, de erősen ajánlott a folytatás a tartós eredmény elérése érdekében. Két-három héten keresztül hetente egyszer, majd két-három hetente egyszer szükséges a mély hajkezelés. Miután a haj állaga látványosan helyre állt, elegendő a gyors hajhidratáló kezelés elvégzése 2-3 hetente.
A lap tetejére

A webáruházban található Hajfestékek, Hajszínezők,  Póthajak színeiről készült jól nagyítható fényképek, megtekintése.

Kincream Prestige hajszínskála, a hajfesték pontos használata, és a hajszínek Magyar elnevezései.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kinessences Természetes összetevőkkel készülő hajfesték hajszínskála, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KIN Candy Color extrém tartós hajszínező színek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vitalfarco NHP - PPD, Ammónia, Paraben mentes hajfesték színskálája, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vitalfarco Maxima - keratinos hajfestékek hajszínskálája, a hajfesték pontos használata, a hajszínek Magyar elnevezései.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Homme extra gyors férfi  hajfesték színskála, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Nutre Color hajszínező balzsam hajszínek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel hajszínező és fixáló hab hajszínek.

 

Itt lejjebb az összes ezen az oldalon megtekinthető!

Kincream Prestige és Kincrem Color vegán hajfesték hajszínskálák

0. / Earth Nudes - Nyári divat hajszínek - a hajfesték kollekció színei: 6,647 - 7.512 - 8.384 - 8.762
 
1. / 1.0-10.0 Természetes és ősz takaró / 3.00-10.00 Intenzív ősz takaró / 4.08-8.08  Természetes és ősz takaró  pirosodás elleni pigmentel / 1.1-10.1 Hamvas / 6.12-9.12 Hamvas irizáló / 6.13-8.13 Hamvas aranyló -  hajfesték színek
 
2. / 9.2-10.2, 8.21-10.21 Hamvas irizáló / 4.3-10.3,~ 7.31-9.31,~ 6.32-10.32,~ 6.34-8.34, Arany / 5.4-7.4 Réz hajfesték színek
 
3. / 6.43-8.45,~ 6.44-8.44,~ 5.45-8.45 Réz / 4.50-7.50,~ 4.51-8.51,~ 5.52-7.52,~ 4.53-8.53 Barna hajfesték színek
 
4. / 6.54-8.54,~ 3.56-7.56 Barna / 7.64-6.66-7.66,~ 4.67-6.67,~ 4.7-7.77 Piros / 7.9-9.9 Szürke hajfesték színek
 
5. / 11.0- 11.1- 11.2- 11.32- 12.0- 12.1 Ultravilágos szőke hajfesték színek
 
6. / Mixton hajfesték színek

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kinessences Természetes összetevőkkel készülő hajfesték hajszínskála, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

1. / 1.0-10.0 Természetes és ősz takaró / 6.02-9.02  Természetes és ősz takaró irizáló / 1.1-10.1 Hamvas / 6.12-10.12 Hamvas irizáló / 7.13-10.13 Hamvas aranyló / 5.19-7.19 Hamvas kékes árnyalatú - hajfesték színek
 
2. / 9.21-10.21 Hamvas irizáló / 7.23-9.23 Hamvas arany irizáló / 6.3-9.3,~ 7.32-10.32,~ 6.34-8.34, Arany / 7.4,~6.43-8.43,~7.44-8.44 Réz - hajfesték színek
 
3. /  4.50-7.50,~ 4.51-8.51,~ 6.53-7.53,~ 5.56 Barna / 6.66-7.66,~ 5.67-6.67,~ 6.76.~ 4.77-6.77 Piros - hajfesték színek

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KIN Candy Color extrém tartós hajszínező színek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vitalfarco NHP - PPD, Ammónia, Paraben mentes hajfesték színskálája, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

 
1. Természetes és ősz takaró, a Természetes Intenzív ősz takaró, Hamvas hajfesték színek megtekintéséhez kattintson ide!
 
2. Az Arany, Beige, Barna, Piros, Réz hajfesték színek megtekintéséhez kattintson ide!
 
3. Csokoládé,  Homok, Viola és az Ultravilágos szőke, Szürke hajfesték színek megtekintéséhez kattintson ide!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vitalfarco Maxima - keratinos hajfestékek hajszínskálája, a hajfesték pontos használata, a hajszínek Magyar elnevezései.

 
00. Maxima hajfesték  - új 8.44, 3.6, ezüst / szürke 6.11 től 10.11-ig,  hajszínek 2017. 11.28.  -tól.

1. Maxima Természetes  / ősz takaró 1 től 10-ig / Intenzív ősz takaró 5.0 tól 9.0-ig /  ősztakaró  Sárgulás - pirosodás elleni pigmentekkel 4.01 től 8.01-ig / Hamvas 1.1 től 10.1-ig hajfesték színek->

2. Maxima Arany 4.3 tól 9.3-ig / Réz 4.4 től 8.4-ig / Piros 5.6 tól 7.66-ig / Violás - Mahagóni 4.5 től - 6.58-ig hajfesték színek.

3. Maxima Csokoládé, Viola, Pirosas Violás, és 9.21 hajfesték színek.

4. Maxima Barnák, Ultravilágosító és Szürke hajszínek,
Mixton hajfesték színek, és Creative Colors Extra intenzív hajszínek 

5. Maxima Creative Colors - Extra  Intenzív  Piros, Viola, Réz, Pink Contrast extrém hajfesték színek.

6. Maxima Creative Colors - Extra  Intenzív  Piros, Viola, Réz, Pink Contrast extrémhajfesték színek melíros hajtincsben.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Homme extra gyors férfi  hajfesték színskála, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Nutre Color hajszínező balzsam hajszínek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel hajszínező és fixáló hab hajszínek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Néhány professzionális felhasználásra készült speciális fodrász és kozmetikus terméknek, kezelő csomagnak, fodrász gépnek, a pontos használat miatt nagyon hosszú használati leírása van, amelyek technikai korlátok miatt, nem minden esetben jelennek meg teljes terjedelmükben a terméknél.

Itt ezen termékek teljes terjedelmű útmutatásait fogjuk folyamatosan fejlesztve megjelentetni. --  Ha a terméket is szeretné megnézni a webáruházban, másolja a keresőbe csak a nevét!

........................................................

Sok terméknél, a leírásban a felhasználást segítő videót is talál!

A megtekintéshez kattintson a megtekinteni kívánt termékre!

Hajregeneráló elsősegély csomag - KIN Botikin

Nirvel HYALURONIC -  Hajfiatalító kezelés

Nirvel Sculptist - alakformáló csomag

KINESSENCES Olaj esszenciás  - hajápoló csomag minden hajtípusra