Kategóriák

Szállítási díjak

Magyarországon belüli szállítási díjak, --  Figyelem! Csak Magyarországon belül érvényes, külföldre a lenti feltételek szerint lehetséges!

Személyes átvételei lehetőség: Csak telefonos egyeztetés után ezen a címen: 8175 Balatonfűzfő Tölgyfa utca 1. tel: +36/20/3371605

Fizetés előreutalással és utánvéttel lehetséges. A pénzt ide utalja: Sikeres Fodrászkellék Kft Cib Bank/ forintos:  1070 0189 4675 2709 5110 0005 IBAN: HU48  -- SWIFT: CIBHHUHB  )

Ingyenes házhoz szállítás, ingyenes csomagküldés lehetősége már 14 888Ft rendeléstől elérhető, olvassa el lejebb!  -----A rendelés utolsó fázisánál a több szállítási módot is talál,  válassza ki az Önnek legkedvezőbbet!

Figyelem! Az üzemeltetőt nem terheli semmilyen felelősség, és kötelezettség, ha a kiválasztott termék nincs raktáron! Az ebből adódó előre látható, vagy nem látható problémákért, eseményekért, az üzemeltető nem vonható felelősségre, és nem kötelezhető! pl. Ha a hiányzó termék nélkül a küldendő csomag értéke nem éri el az ingyenes szállítási értéket, az üzemeltető nem köteles a csomagot ingyenesen elküldeni!

A házhoz szállítás díja 14 888Ft-os rendelés felett díjtalan szinte minden szállítási lehetőségnél, a termékek 97%-nál. Ez alól kivétel néhány nagyobb méretű, vagy súlyú, vagy egyéb műszaki tartalmú eszköz,  fodrász bútor, elktromos eszköz, és hajmosó.  Az érintett termékeket csak a termék oldalán feltüntetett , a cikkszámban feltüntetett, Feláras szállítási díjért tudjuk házhoz szállítani! Kereskedőknek - szállítás Postával vagy futárszolgálattal az előzetesen megbeszéltek szerint!

Figyelem! A Feláras szállítási díjat a webáruház rendszer nem mindenhol tudja automatikusan hozzá adni az adott termékeknél! Ez külön, a termék árán felül kerül felszámításra, amelyre az adott terméknél, és telefonon is felhívjuk figyelmét!

A választható szállítási díjak Magyarországon belül:

  1. 1180Ft - Szállítás előreutalással.  Szállítás a pénz megérkezése után, Futárral! A Számlaszám a fizetési mód kiválasztásánál a szállítási mód leírásában is látható!
  2. 1580Ft - Szállítás utánvéttel  Postával. Fizetés a csomag átvételekor.
  3. 1580Ft - Szállítás utánvéttel  Futárral.  Fizetés a csomag átvételekor.
  4. -----------------------------
  5. Feláras egyedi szállítási díj: Ahol a termék nagy mérete vagy nagy súlya miatt ez szükséges, kerül felszámításra! Az adott terméknél, a termék leírásban, vagy a cikkszámban (+ szállítási díj …Ft) jelöléssel van megadva. Itt az ingyenes szállítás nem érvényes! Amennyiben megrendeli a terméket, az ott feltüntetett szállítási díj, a termék árán felül, felszámításra kerül!

Külföldre szállítás:  Figyelem! Az Ingyenes házhoz szállítás lehetősége csak Magyarországon belül érvényes, külföldre nem!  -- Fizetés csak előre utalással lehetséges, a szállítási költség pontos, előzetes egyeztetése után, forintban. Eurós utalás csak telefonos egyeztetés után lehetséges!

Ötlet a Magyar szállítási díjakhoz! A határ menti, Magyarországon belüli Posta hivatalokba a Magyarországra vonatkozó feltételekkel!  Postán maradóra kell kérni!

2.A Magyarországgal szomszédos országokba csak tájékoztató jellegű árat tudunk adni! Pontos szállítási árat csak súly és szállítási díj kalkuláció után, telefonos egyeztetés után tudunk adni! Körül belüli bruttó árak!  0-1kg 4900Ft, 1-5kg 7900Ft, 5-10kg 12 800Ft.

3.Egyéb külföldi országokba csak szállítói árajánlat kérése után tudunk szállítási költséget adni!