Kategóriák

Webáruház használata

A webáruház használatát megpróbáltuk szakmai szempontok alapján a leggyorsabbá tenni. Amennyiben javaslata lenne hogy még felhasználó barátabb legyen, kérem írja meg nekünk! Előre is köszönjük!

+ A hagyományos termékkeresési csatornák mellé, 3db matrix rendszerű speciális szűrőt is beépítettünk, melyekkel a termékek ismerete nélkül is nagyon gyorssá válik a keresés. Itt az ablakokban feltüntetett paraméterek alapján egyenként ( pl. Keresésés gyártó alapján), vagy mind a 3 paramétert egyszerre használva, azok kombinációja alapján is szűrhetők a hajra való termékek! Ez a hajkozmetikai termékek keresésénél nagy előny.

Ezt a kombinált keresőt mindig a fő oldaról indítsa! Ha valamelyik kategóriában van, és onnan indít keresést csak azokat a keresési opciók közül választhat, amelyek arra a kategóriára jellemzők, ahol éppen van!

+ Az oldal jobb felső sarkában a pénztár felett folyamatosan látható, hogy az ingyenes szállításhoz még mennyiért kell vásárolni!

Ha egy termék márkából többet vásárol, praktikus a - Keresésés gyártó alapján - modul ablakában kiválasztani a márkát, és rákattintani! Ekkor csak a kiválasztott márka termékei jelennek meg.

Az oldal alján az - Információk, Extrák, Fiókom - menüpontokat mindenképpen keresse meg, mert sok nagyon hasznos és fontos információt talál!

Pl.

+ Partnerprogram: + előnyöket élvezhet használatával

+ Szakmai kedvezmények

+ Hajápolási tanácsok

Hagyományos Termék keresési segédlet:

Írjon be legalább egy szót, vagy szó részletet a termék nevéből az oldal tetején levő -Keresés-  modul ablakába, a -nagyító - gombra kattintás után azonnal kidobja a beírt szavat tartalmazó  összes terméket! A szavak pontosításával tudja szűkíteni a találatok számát!

Ha egy termék márkából többet vásárol, praktikus a - Keresésés gyártó alapján - modul ablakában kiválasztani a márkát, és rákattintani! Ekkor csak a kiválasztott márka termékei jelennek meg.