Kategóriák

Hajpakolás keratinnal Nirvel Keratin Liss Mask

Hajpakolás keratinnal Nirvel Keratin Liss Mask
1000ml Db:     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás
Fogyasztói ár: 6,113Ft
Nettó ár: 4,813Ft
Cikkszám: 0114-8498-1000ml

A hajpakolás keratinnal a töredezett roncsolt, sérült haj gyors meggyógyításának egyik leghatásosabb csúcsminőségű terméke. Keratinos, különleges minőségű bio hajápoló termék. Intenzív hajregeneráló maszk, amely mélyen beépül a sérült, nagyon száraz hajba, táplálja, hidratálja közvetlenül a legsérültebb részeken.

A hajpakolás a hajápolás legkorszerűbb és legdrágább hatóanyagaival rendkívül gyorsan helyreállítja és hidratálja a nagyon száraz, nagyon sérült vagy porózus hajat is. Erősíti és regenerálja a haj belső szerkezetét. Látványos gyorsasággal helyreállítja és puhává teszi a hajrostokat.

Ez a hajpakolás csúcsminőségű professzionális fodrászcikk, fodrászkellék!

Csúcsminőségű, de ennek ellenére rendkívül kedvező áru hajpakolásaink, a világ legjobb professzionális hajápoló termékek gyártóitól származnak. Ezek a nagyon magas hatóanyag tartalommal, készült hajpakolások látványosan hatékonyabbak, mint egy a lakosságnak, és a fodrászatoknak készült olcsó hajpakolások.

Hajpakolás keratinnal Nirvel Keratin Liss Mask összetevők:

-Keramidok           => hasonló a hajhoz szerkezetileg, ezért könnyebben beépül

-Keratin proteinek  => hasonló a hajhoz szerkezetileg, ezért könnyebben beépül

Hajpakolás keratinnal Nirvel Keratin Liss Mask használata: Vigye fel a megfelelő mennyiséget a hajpakolóból a hajra. Biztosítsa az egyenletes eloszlást. Hagyja hatni pár percig, majd óvatosan öblítse le. A keratinos hajpakolást használja minden kémiai kezelés után, vagy festett hajon. Intenzív kezelés érdekében a pakolót hagyja tovább a hajon, fedje le sapkával vagy törölközővel, 10-20 perc eltelte után alaposan öblítse la a hajról.

Erősen károsodott haj kezeléséhez, gyógyításhoz, ápoláshoz, használja a Nirvel keratin Liss termékcsalád károsodott, nagyon száraz hajra való terméksor szükséges termékeit is!

 

 

 

 

 


A lap tetejére
Űrtartalom
1000ml
Termékcsalád
Hajpakolás
Keratin Liss hajegyenesítés
Hajtípus
Töredezett haj