Kategóriák

Kincrem Prestige hajfesték színek

A fodraszkellek24.hu oldalon itt találhatók a Kincrem Prestige PPD mentes, prémium professzionális hajfesték színek, valamint azok használatáról, és a hajszínek Magyar elnevezéséről szóló leírások.

A vízszintes matrix elrendezésű hajszínskálák 2 szer is nagyíthatók!  A második kattintás után kiváló minőségben tekintheti meg a hajfesték színeket!

 

Akciós! KIN Mahagónis Réz hajfesték színek színskálája, kattintson a képre!
 
A Természetes és ősz takaró, a Természetes Intenzív ősz takaró, és Gyöngy szőke KIN hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!
 
A Hideg tónusú, sárgulás és pirosodás elleni pigmenteket is tartalmazó CN jelzésű, természetes és ősz takaró, és az intenzív ősz takaró KIN hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!
 
A Hamvas és Hamvas gyöngyszürke KIN hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!
 
Az Arany, Beige, Dohány barna, Réz arany KIN hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!
 
A Réz és Réz mahagóni KIN hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!
 
A Barna, … Csokoládé, Kávé, Mahagóni, Viola barna KIN hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!
 
Az intenzív Vörös, Piros, Viola KIN hajfesték színek, az extrém Contrast hajfestékek, és az Ultravilágos szőke KIN hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!
 
Az Extra intenzív hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!
 
A Mixton KIN hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!
......................
Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
kinessence energiatakarékos hajszárító melírozás lim hajszárító 3 zsíros színes melír Maxima exrém hajszínek extrém hajszín creative csatos póthaj zsíros tanglim hajkefe 1 hajcsat melírfólia zsíros lim hajszárító ingyenes szállítás
diffúzor hajápolás hajlakk zsíros haj extrém hajszínek maxima hajfesték zsíros haj gyantapatron melír melírozás zsíros tanglim hajkefe 2 zsíros szőkítő inteligens a2 a7 arganolaj a1 csatos póthaj kinessence energiatakarékos hajszárító
NHP hajfesték hajnyső borotva