Kategóriák

Vásárlási és szállítási információk (ÁSZF)

fodraszkellek24.hu-vásárlási, rendelési, szállítási, fizetési alap információk - a részleteket a letölthető - Általános szerződési feltételek (ASZF) - nél olvashatja!

Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával együtt, és forintban értendők! 

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide!

 

A szállítási díjakat a - Szállítási díjak - menüpontnál találja! - vagy kattintson ide!

 

Írjon be legalább egy szót, vagy szó részletet a termék nevéből a -Termék kereső-  modul ablakába, a -Keres- gomb megnyomása után azonnal kidobja a beírt szavat tartalmazó  összes terméket! - A szavak pontosításával tudja szűkíteni a találatok számát!

Ha egy termék márkából többet vásárol, praktikus a -Termék Választás  - Keresés Gyártó Alapján - modul ablakában kiválasztani a márkát, és a Keres gombot megnyomni! Ekkor csak a kiválasztott márka termékei jelennek meg.

A fodraszkellek24.hu webáruházban a kedvezménnyel rendelkező vásárlóink a belépés után azonnal a rájuk vonatkozó kedvezményes bruttó árakat látják!

Figyelem! A fodraszkellek24.hu webáruházban megrendelése azonnal feldolgozásra, és 1-3 napon belül kiszállításra kerül, további e-maileket nem mindig küldünk a rendelése állapotáról! *Egyeztetés szüksége esetén, munkatársunk telefonon keresni fogja, ezért a webáruházban a rendelésénél található ( Várakozik/ Elfogadva /Kiszállítva/ Törölve ) státusoknak semmilyen jelentősége nincs!

*Fontos! Ha a rendelése leadása után nem érkezik meg a rendelését visszaigazoló e-mail 24 órán belül, hívja vagy írjon fodraszkellek24.hu ügyfélszolgálatunknak, és ellenőrizzük! Amennyiben egy termék nincsen raktáron, a  munkanapos kiszállítást nem tudjuk garantálni, így ilyen esetben ügyfélszolgálatunk felhívja egyeztetés céljából, vagy a megadott e-mail címre értesítést küld a várható szállítás időpontjáról a termék beszerzési idejétől függően.

*Figyelem!     -  A nem a szállítás hibájából át nem vett csomagot, csak újabb szállítási költséggel, vagy az ingyenesen elküldött csomagot már csak szállítási költséggel tudjuk újra elküldeni!

Kérjük a csomag sértetlenségét  kézbesítéskor a sofőr előtt szíveskedjék  megvizsgálni. - Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Postai szállítás az egész ország területén 1-3 munkanapon belül  - fodraszkellek24.hu ! Ma feladjuk, valószínű hogy holnap meg is megkapja. Célszerű a csomag feladását olyan címre és napra kérni, amikor tudja hogy  a postásával, valaki személyesen is találkozik! A megrendelés értéke kézbesítéskor, kerül kifizetésre a posta alkalmazottjának, vagy a Postán készpénzben.   A postai szállítás előnye lehet, hogyha Ön a szállítás napján nem tartózkodik otthon, a postás egy értesítőt hagy a postaládájában, hogy csomagja érkezett! Ekkor Ön két dolog közül választhat: 1. Felhívja a lakhelyéhez tartozó  postahivatalt, vagy a saját postását ,és megkéri hogy az Ön által megadott időben,  még egyszer kézbesítsék a csomagot. .. 2. Bemegy a lakhelyéhez tartozó postahivatalba, és átveszi a csomagot. 10 napig őrzik a postahivatalnál az Ön csomagját, utána visszaküldik a feladónak!

- - Ha a 3 nap után esetleg nem kapta kézhez a csomagot, szóljon be a postahivatalába, biztosan ott  lesz, és kérésére kiszállítják! A posta nyomkövető rendszere mindig pontosan tudja hogy az Ön csomagja merre jár.

Szállítás futárral az egész ország területén 1-3 munkanapon belül -- fodraszkellek24.hu!  - Ma feladjuk, valószínű hogy holnap megkapja. *Célszerű a csomag feladását olyan címre és napra kérni, amikor tudja hogy  valaki a futárral  személyesen is találkozik! Az utánvétes megrendelés értéke a csomag átvételekor kerül kifizetésre a futárszolgálat alkalmazottjának. - Előre fizetés esetén, csak át kell venni a csomagot! A futár elő fordulhat hogy SMS-ben, vagy telefonon  értesíti a csomag várható érkezéséről! Amennyiben nem valósul meg a csomag átvétele, a futár a következő nap telefonon próbál időpontot egyeztetni Önnel, és ismét megkísérli a csomag kézbesítését.   Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, a csomagot vissza szállítja a feladónak.

fodraszkellek24.hu - Fizetés: -  Webáruházunkban jelenleg után vételes fizetés, és fizetés előre utalással a megadott bankszámla, lehetséges.

fodraszkellek24.hu - Választható Magyarországon belüli fizetési módok Forintos bankszámlára:

  1. 1.Fizetés előre utalással forintos bankszámlára. ( olcsóbb!) Előre utalás - szállítás Postával vagy futárszolgálattal. A pénzt ide utalja:   Sikeres  Fodrászkellék Kft Cib Bank:   1070 0189 4675 2709 5110 0005 ( -  IBAN: HU48  ---- SWIFT: CIBHHUHB  ) A bankszámla szám, a fizetési folyamat végzésénél, a kiválasztott szállítási, fizetési  mód ( ,,megjegyzés " ) szövegében is, automatikusan meg fog jelenni! - Az előreutalással fizetet csomagokat, csak a pénz beérkezése után tudjuk elküldeni. A számla minden esetben a csomagban mellékelve.
  2. 2.Utánvétes fizetés. Fizetés a csomag átvételekor a futárszolgálatnak, postásnak, vagy a posta hivatal dolgozójának történik. A számla minden esetben a csomagban mellékelve.

fodraszkellek24.hu - Választható, Magyarországon kívülről való fizetési módok.  - Szállítás futárszolgálattal, fizetés csak előre utalásos a forintos számlára! Eurós fizetés csak előzetes megbeszélés után lehetséges!

Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a sofőr előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

fodraszkellek24.hu - Figyelem! - Rendeléseit és kérdéseit a webáruházon kívül, ügyfélszolgálatunk elérhetőségein is leadhatja! -- E-mail:  color59@vnet.hu   Tel: 20/9422-753  – A rendelés ezen formákban történő leadása előtt, az Általános szerződési feltételek (ASZF) - elolvasása, vagy a telefonban való meghalgatása kötelező!   - A rendelés ezen formákban történő leadásával Ön elismeri hogy elolvasta, meghalgatta és elfogadja az abban leírtakat.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….