Kategóriák

Általános szerződési feltételek - Adatvédelmi szabályzat

fodraszkellek24.hu-vásárlási, rendelési, szállítási, fizetési alap információk - a részleteket a letölthető - Általános szerződési feltételek (ASZF) - nél olvashatja!

Szolgáltatási feltételek. Ahhoz hogy ÖN igénybe tudja venni az áruház szolgáltatásait, el kell olvasnia és el kell fogadnia az itt található Általános szerződési feltételeket, és az Adatvédelmi szabályzatot is. A továbblépéshez szükséges ikon megjelölésével Ön elismeri hogy elolvasta mindkettőt, és egyetért az azokban leírtakkal.

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) olvasásához és letöltéséhez kattintson ide!

----

Az Adatvédelmi szabályzat olvasásához és letöltéséhez kattintson ide!

----

A szállítási díjakat a - Szállítási díjak - menüpontnál találja! - vagy kattintson ide!

----

Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával együtt, és forintban értendők, és nem tartalmazzák a szállítás költésgeit.

Írjon be legalább egy szót, vagy szó részletet a termék nevéből a -Termék kereső-  modul ablakába, a -Keres- gomb megnyomása után azonnal kidobja a beírt szavat tartalmazó  összes terméket! - A szavak pontosításával tudja szűkíteni a találatok számát!

Ha egy termék márkából többet vásárol, praktikus a -Termék Választás  - Keresés Gyártó Alapján - modul ablakában kiválasztani a márkát, és a Keres gombot megnyomni! Ekkor csak a kiválasztott márka termékei jelennek meg.

A fodraszkellek24.hu webáruházban a kedvezménnyel rendelkező vásárlóink a belépés után azonnal a rájuk vonatkozó kedvezményes bruttó árakat látják!

Figyelem! A fodraszkellek24.hu webáruházban megrendelése azonnal feldolgozásra, és 1-3 napon belül kiszállításra kerül, további e-maileket nem mindig küldünk a rendelése állapotáról! *Egyeztetés szüksége esetén, munkatársunk telefonon keresni fogja, ezért a webáruházban a rendelésénél található ( Várakozik/ Elfogadva /Kiszállítva/ Törölve ) státusoknak semmilyen jelentősége nincs!

*Fontos! Ha a rendelése leadása után nem érkezik meg a rendelését visszaigazoló e-mail 24 órán belül, hívja vagy írjon fodraszkellek24.hu ügyfélszolgálatunknak, és ellenőrizzük! Amennyiben egy termék nincsen raktáron, a  munkanapos kiszállítást nem tudjuk garantálni, így ilyen esetben ügyfélszolgálatunk felhívja egyeztetés céljából, vagy a megadott e-mail címre értesítést küld a várható szállítás időpontjáról a termék beszerzési idejétől függően.

*Figyelem!     -  A nem a szállítás hibájából át nem vett csomagot, csak újabb szállítási költséggel, vagy az ingyenesen elküldött csomagot már csak szállítási költséggel tudjuk újra elküldeni!

Kérjük a csomag sértetlenségét  kézbesítéskor a sofőr előtt szíveskedjék  megvizsgálni. - Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Postai szállítás az egész ország területén 1-3 munkanapon belül  - fodraszkellek24.hu ! Ma feladjuk, valószínű hogy holnap meg is megkapja. Célszerű a csomag feladását olyan címre és napra kérni, amikor tudja hogy  a postásával, valaki személyesen is találkozik! A megrendelés értéke kézbesítéskor, kerül kifizetésre a posta alkalmazottjának, vagy a Postán készpénzben.   A postai szállítás előnye lehet, hogyha Ön a szállítás napján nem tartózkodik otthon, a postás egy értesítőt hagy a postaládájában, hogy csomagja érkezett! Ekkor Ön két dolog közül választhat: 1. Felhívja a lakhelyéhez tartozó  postahivatalt, vagy a saját postását ,és megkéri hogy az Ön által megadott időben,  még egyszer kézbesítsék a csomagot. .. 2. Bemegy a lakhelyéhez tartozó postahivatalba, és átveszi a csomagot. 10 napig őrzik a postahivatalnál az Ön csomagját, utána visszaküldik a feladónak!

- - Ha a 3 nap után esetleg nem kapta kézhez a csomagot, szóljon be a postahivatalába, biztosan ott  lesz, és kérésére kiszállítják! A posta nyomkövető rendszere mindig pontosan tudja hogy az Ön csomagja merre jár.

Szállítás futárral az egész ország területén 1-3 munkanapon belül -- fodraszkellek24.hu!  - Ma feladjuk, valószínű hogy holnap megkapja. *Célszerű a csomag feladását olyan címre és napra kérni, amikor tudja hogy  valaki a futárral  személyesen is találkozik! Az utánvétes megrendelés értéke a csomag átvételekor kerül kifizetésre a futárszolgálat alkalmazottjának. - Előre fizetés esetén, csak át kell venni a csomagot! A futár elő fordulhat hogy SMS-ben, vagy telefonon  értesíti a csomag várható érkezéséről! Amennyiben nem valósul meg a csomag átvétele, a futár a következő nap telefonon próbál időpontot egyeztetni Önnel, és ismét megkísérli a csomag kézbesítését.   Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, a csomagot vissza szállítja a feladónak.

fodraszkellek24.hu - Fizetés: -  Webáruházunkban jelenleg után vételes fizetés, és fizetés előre utalással a megadott bankszámla, lehetséges.

fodraszkellek24.hu - Választható Magyarországon belüli fizetési módok Forintos bankszámlára:

  1. 1.Fizetés előre utalással forintos bankszámlára. ( olcsóbb!) Előre utalás - szállítás Postával vagy futárszolgálattal. A pénzt ide utalja:   Sikeres  Fodrászkellék Kft Cib Bank:   1070 0189 4675 2709 5110 0005 ( -  IBAN: HU48  ---- SWIFT: CIBHHUHB  ) A bankszámla szám, a fizetési folyamat végzésénél, a kiválasztott szállítási, fizetési  mód ( ,,megjegyzés " ) szövegében is, automatikusan meg fog jelenni! - Az előreutalással fizetet csomagokat, csak a pénz beérkezése után tudjuk elküldeni. A számla minden esetben a csomagban mellékelve.
  2. 2.Utánvétes fizetés. Fizetés a csomag átvételekor a futárszolgálatnak, postásnak, vagy a posta hivatal dolgozójának történik. A számla minden esetben a csomagban mellékelve.

fodraszkellek24.hu - Választható, Magyarországon kívülről való fizetési módok.  - Szállítás futárszolgálattal, fizetés csak előre utalásos a forintos számlára! Eurós fizetés csak előzetes megbeszélés után lehetséges!

Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a sofőr előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

fodraszkellek24.hu - Figyelem! - Rendeléseit és kérdéseit a webáruházon kívül, ügyfélszolgálatunk elérhetőségein is leadhatja! -- E-mail:  color59@vnet.hu   Tel: 20/9422-753  – A rendelés ezen formákban történő leadása előtt, az Általános szerződési feltételek (ASZF) - elolvasása, vagy a telefonban való meghalgatása kötelező!   - A rendelés ezen formákban történő leadásával Ön elismeri hogy elolvasta, meghalgatta és elfogadja az abban leírtakat.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….